Välkommen till Torsby sommarskidskola!

Fulltecknad! Tyvärr kan vi inte ta emot fler anmälningar till 2016 års sommarskidskola då antalet redan är över 100 stycken.

Intresserade kan söka till nästa års sommarskidskola, då tar vi emot elever födda 02,03 och 04.

Välkommen med er ansökan till 2017 års sommarskidskola när anmälan till den kommer ut runt årsskiftet.

Rivstarta sommarträningen med Torsby sommarskidskola - Sveriges enda sommarskidskola på snö. Det populära lägret för längdåkare och skidskyttar startar söndag den 12 juni och avslutas torsdag 16 juni 2016.

Torsby sommarskidskola arrangeras av Torsby idrottsgymnasium längd och skidskytte och vänder sig till alla ungdomar födda år 2001, 2002 och 2003.

På programmet står bland annat härliga skidpass i Torsby Ski Tunnel, barmarksträning och andra roliga aktiviteter där du lär känna nya kompisar. Du möter också elever som går på idrottsgymnasiet och landslagsåkare som startat sina idrottskarriärer på skolan.

" Träningsmiljön och förutsättningarna i Torsby är väldigt bra. Det är lätt att genomföra bra träning".
Tobias Fredriksson, världsmästare och OS-medaljör.

" Hela sommarveckan var en fantastisk upplevelse med MÅNGA minnen som fortfarande glädjer!"
Carl-Johan Bergman, VM-medaljör

" Att börja på Torsby idrottsgymnasium är bland det bästa som jag har gjort! Här finns allt och jag trivs som fisken i vattnet".
Stina Nilsson, VM-medaljör

Boende

Vi bor på Valbergsängen - Vandrarhem mitt i Torsby Sportcenter som inkluderar rullskidbana, fotbollsplan, slalombacke, skidtunnel, mountainbikeleder, skid- och skidskyttestadion samt motionsspår.

Ledare

Torsby sommarskidskola leds av Stjerneskolans specialidrottstränare och elever i årskurs tre och fyra. Dessutom deltar representanter från svenska skid- och skidskytteeliten. Vår sommarskidskola är ledartät och målsättningen är att varje deltagare ska få bästa tänkbara uppbackning. Givetvis är det dygnet-runt-bemanning med personal på boendet.

2016-års sommarskidskola är fulltecknad, över 100 anmälningar!
Anmälningsblankett SommarskidskolaPDF (pdf, 490.7 kB)
Skriv ut och skriv under blanketten och skicka till nedanstående kontaktpersoner

Sommarskidskolan kostar ca 3000 kr per deltagare

Ronnie Adolfsson