Information från Elevkåren

Balinformation

Biljettförsäljning m.m>>PDF (pdf, 46.1 kB)

Killergame 2016

Det börjar bli dags för kårens mest nervkittlande, och enligt många, roligaste event på året.
Stjerneskolans elevkår presenterar KILLERGAME 2016. För er som inte vet vad Killergame är så finns all info på Stjerneskolans Elevkårs facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som ett evenemang. Om du bläddrar ner i flödet så hittar du. Man anmäler sig genom att trycka på KOMMER på eventet.
Har man inte Facebook, och vägrar skaffa det, så kan man självklart anmäla sig på annat sätt. Sms:a att du vill vara med. Namn och klass till 073 735 22 32.

• Läs reglerna noga!
  • Lita inte på någon!! Detta är det bästa tipset ;)
  • Ett annat tips är att gå in på aviseringsinställningarna på eventet och ändra dem så att man får aviseringar när inlägg görs. Man trycker på de tre prickarna längst till höger på sidan. Reglerna kan ändras när som helst.

Viktiga datum

• 20 mars är sista anmälningsdagen kl. 23:59. Det går inte att efteranmäla sig.
  • 21 och 22 mars delas "OFFER" ut.
  • 4 april efter lovet börjar leken.

Årets pris presenteras på Facebook inom kort! Gilla sidan om du vill hålla dig uppdaterad.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Viktig information angående balen

Balen 2016 på Selma SPA 7/6
Första bilen kommer att rulla in ca. 17:00

Anmälan för balen 2016 accepteras om du går i årskurs 4 eller 3 och är 18 år.
Skriv upp ditt namn och klass på anmälningslappen. Biljetterna kommer vi att börja sälja längre fram men mer info kommer.

Buss från Selma tillbaka till Torsby centrum efter balen
Vi kommer att beställa bussar efter antalet anmälda. Så anmäler du dig inte nu så kommer vi inte att kunna reservera en plats till dig. Vi har inga exakta priser ännu men ca. pris 100 kr/person. Betalas samtidigt som balbiljetten, använd gärna "Swish". Vi tar kontanter.

Skriv namn och klass på anmälningslappen!