Frukost, lunch och middag på Stjerneskolan

För elever på Stjerneskolan finns frukost, lunch och middag. Välkommen till bords!

Frukost

Frukosten serveras skoldagar måndag-fredag kl. 7.30-9.30.

Det är en buffé som består av gröt, yoghurt, smörgås med pålägg, ägg och sill. Frukosten kostar 35 kronor.

Lunchen serveras skoldagar måndag-fredag kl. 10.30-13.15.

Lunchen innehåller varmrätt med ett salladsbord att välja från. Hårt bröd, smör och mjölk/måltidsdryck erbjuds också till lunchen varje dag.

Här finner du matsedeln.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lunchen är gratis för skolans elever. För lärare, annan skolpersonal och gäster som önskar köpa lunch, kostar den 65 kr. Då ingår också kaffe.

Middag

Middagen serveras skoldagar måndag-torsdag kl. 15.30-16.45.

Middagen innehåller varmrätt med grönsaker och kaffe.

Här finner du matsedeln.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Middagen kostar 55 kronor.

Förboka gärna middagsmaten dagen innan, eller senast under lunchen samma dag.

Stjerneskolans café

Caféet har öppet skoldagar måndag-torsdag kl. 9-13 och 13.45-15.
Fredagar är det öppet kl. 9-13.

I caféet kan du köpa kaffe, te, dricka, färdiga smörgåsar, baguetter, frukt och glass.

Skolmatsedeln i din mobiltelefon

Matsedlarna finns som en kostnadsfri applikation (app) till din Androidtelefonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster,och iPhonelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Första gången du startar appen "Skolmaten", måste du välja län, kommun och därefter skola. Det går att göra om valet.

Specialkost

Har du allergi eller av andra skäl behöver annan mat än den som lagas är det viktigt att vi får veta det. Det finns en särskild blankett som du fyller i, den heter "Intyg om specialkostlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster". Du lämnar blanketten till skolsköterskan på Stjerneskolan. Hon meddelar sedan personalen i matsalen vad för slags mat som du behöver.