Välkommen till vuxenutbildningen!

Vuxenutbildningen ger dig över 20 år möjligheter att få utökade kunskaper som du kan kan använda i samhällsliv, yrkesliv och i fortsatta studier. Vi erbjuder utbildning för dig som

• saknar grundskolekompetens
  • saknar gymnasiekompetens
  • behöver komplettera för behörighet till högskolestudier
  • behöver öka din kompetens för inträde på arbetsmarknaden
  • behöver lära dig svenska språket

Inom den kommunala vuxenutbildningen i Torsby kan du också läsa Särskild utbildning för vuxna. Det är en utbildning för dig som tidigare studerat på särskola. På Stjerneskolan finns också en yrkesutbildning inom Vård och omsorg.

Har du frågor om kurser och utbildningar kontakta Studie- och yrkesvägledare för Kommunal vuxenutbildning i Torsby, Olle Vikström.  Studie- och yrkesvägledaren hjälper dig att hitta rätt utbildning samt att planera dina studier.

Ansvarig för Vuxenutbildningen är  Ros-Marie Johnsdotter, 0560-163 04