Ansökan till vuxenutbildningen

Sista ansökningsdag till Kommunal vuxenutbildning är 15 maj. Ansökan görs på särskild Ansökningsblankettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som du skickar in tillsammans med personbevislänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och betyg. Studiestart är vid skolstarten i augusti.

Adress:

Torsby kommun, Komvux

60.Stjerneskolan

685 80 Torsby

​Distans eller på skolan

Komvuxstudier sker tillsammans med ungdomsgymnasiet.

Om det finns särskilda skäl kan du få läsa på distans.

Ansökan

Vid ansökan bifogas personbevis och eventuella betyg. Ansökningar som saknar detta betraktas som ofullständiga och kan inte behandlas.

Studier inom kommunal vuxenutbildning bedrivs tillsammans med ordinarie gymnasiestudier.

För att söka till vuxenstudier krävs att du är folkbokförd i kommunen.

Antagning

Vid fler antal sökande än antalet platser sker ett urval enligt förordning om kommunal vuxenutbildning.