4-dagars hemmaläger i Torsby

Under hemmalägret (onsdag till lördag) körde vi bland annat tävling uppför Tosseberget. Men självklart utnyttjades även Torsby Skidtunnel några extra gånger under dagarna!

Torsby bjuder på fantastiska träningsmöjligheter och därför valde vi att lägga ett hemmaläger under vecka 42! Vi körde bland annat tävling uppför Tosseberget, styrketester och tuffa intervaller i skidtunneln. Vi avslutade lägret med ett pass på 5 timmar där vi åkte rullskidor till Hovfjället och sprang sedan hem på Hovfjällsleden! Dagen bjöd på regn och dimma, men alla kämpade på ändå och vi kunde avsluta lägret i topp!

Under veckan fick vi även besök av 2 starka prao-elever som följde med på några träningspass och skollektioner, kanske framtida Stjerneskole-elever! Hemmalägret innebar också att de som hade behov av att vara med på övriga skollektioner fick möjlighet till det.