✨Grattis till våra skidskyttar på studenten!💖

Efter en speciell och kanske tråkig vår så blev det ändå en fin avslutning på 4 års studier i Stjerneskolan!

Ett stort grattis till Sandra Berqvist, Lina Andersson, Olle Östlund, David Höglund och Isak Olsson! Ett Stort Lycka Till framöver på er resa mot era drömmar!

Årets idrottsutmärkelser som eleverna på idrottsgymnasiet röstar på gick i år till Oscar Andersson! Ett stort grattis till de 2 priserna!
(Lions stipendie: Oscar + Elin Svahn, fotboll. Idrottsskölden: Oscar)

Skytteskölden gick till Lina och självklart ett stort grattis även till henne!

..Vi syns säkert igen, mot nya toppar eller nya mål.💪
Till er alla, ha en bra sommar!✨

Oscar tillsmammans med de fina idrottsutmärkelserna, överlämnades av Anders och Stjerneskolans rektor! Lina som fick skytteskölden, också syster till Oscar, syns som andraperson från vänster i översta Studentbilden :)