Skolmästerskap i sprint - Stjerneskolan

Under söndagen körde vi en smygstart på säsongen med ett skolmästerskap i sprint! Bra tävling och genomkörare i tunneln där vi såg många fina insatser.

Förhållandena var bra, både vindstilla och lätt molnigt! Ja tunneln är bra att ha för att komma på snö tidigt och i det här fallet, köra ett skolmästerskap!

Årets sprintmästare på Stjerneskolan blev Wilma i damklassen och Alfred i herrklassen, väldigt glada såklart, vilket kan ses längst ner här på sidan! :)

Nu ser vi fram till nästa helg i Idre, den officiella säsongsstarten med uttagningar och viktiga observationstävlingar till bland annat Ungdoms-OS!

Några fler bilder på skolmästerskapet finns på Stjerneskolans Facebooklänk till annan webbplats, kika in för att ta del av några actionbilder!

Sprintmästarna på skolmästerskapet för Stjerneskolan!
Wilma & Alfred