Torsbylägret 11-14:e oktober 2020

Torsbylägret

Lägret är för skidskyttar och längdåkare födda 2005 och 2006.

Spetsa höstträningen med skidåkning i Torsby skidtunnel, skytte och härliga
barmarkpass i Valbergsterrängen. Två pass skidåkning, skidgång, långpass och styrketräning är några av passen på programmet.

I och med att Torsby sommarskidskola blev inställd denna sommar, på grund av coronapandemin, har vi nu utökat det vi tidigare kallat "Sökandedagar".

Information om idrottsgymnasiet

Under fyra dagar får du också lära känna Torsby idrottsgymnasium: skola,
specialidrottslärare, elever och träningsmiljö.

Den som är intresserade av att söka idrottsgymnasium RIG (riksidrottsgymnasium) och NIU (nationell idrottsutbildning) kommer att få information om hur det går till.

Specialidrottslärarna kommer att berätta om hur det är att kombinera studier med elitidrott på vårt idrottsgymnasium. Tillsammans kollar vi in skolans lokaler och omgivning.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och utvecklingen av corona. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Vi kommer att dela upp ungdomarna i grupper för att få färre personer samlade i samband med träningspass och andra aktiviteter.

Boende på Valbergsängen

Du bor på vandrarhemmet Valbergsängen som ligger nära både Stjerneskolan och Torsby Skidtunnel & Sportcenter.

Priset för boende, mat och två pass skidåkning är 1 495 kronor.

Vill du anmäla dig eller har frågor? Du är varmt välkommen att höra av dig. E-posta Stjerneskolan.langd@edu.torsby.se.

Sista anmälningdag 30 september.