JSM i Skidskytte

Under helgen genomfördes JSM i Skidskytte med många av skolans elever som deltog.

JSM i skidskytte avklarat! Utmanande men lärorika 3-dagars med distans, masstart och singel-mix stafetter. Fina dagar (men svåra vindar) gjorde tävlingarna spännande. Men vilka insatser och härlig stämning av gänget! Allt från ’’säsongens bästa lopp’’ till medaljer och "nollor" i skyttet! Positiva inställningar med att helt enkelt göra sitt bästa och ha det roligt på resan. Det gav bland annat:

13 st individuella JSM medaljer till Stjerneskolans elever + 4 st medaljer i stafetterna! Samtidigt fick Martin Höiby (OK Landehof) och Filip Eriksson (SK Bore) representera SWE med landslagsdressen under helgen (det var samtidigt en ungdomslandskamp).

Ett stort grattis till en väl genomförd JSM-helg! Starkt och imponerande genomfört!