Många tidigare elever i vinter-OS 2022

Skidskyttarna Linn Persson och Mona Brorsson är två tidigare elever som ingår i svenska OS-truppen. Här intervjuas de efter en världscuptävling i Östersund. FOTO: Per Danielsson/Projekt P

Nio aktiva från tre olika idrotter i den svenska OS-truppen har varit tidigare elever hos oss på Stjerneskolan. Vi önskar dem lycka till!

Den 4 februari 2022 är det invigning av vinter-OS i Peking. För många idrottare på plats är det en stor dröm som går i uppfyllelse. På Stjerneskolan är vi glada över att få vara med på inledningen av ett stort antal idrottares resa mot högsta elitnivån. Flera av dem är dessutom stora medaljhopp i Peking. Nu håller vi tummarna hårt!

OS pågår 4-20 februari.

Före detta elever som tävlar under OS:

Skidskytte

• Linn Persson