Skolstart tisdag 16 augusti

Välkommen till ett nytt läsår, både nya och gamla elever.

Tisdagen den 16 augusti så börjar eleverna på Stjerneskolan enligt tider nedan.

Åk 1

Kl. 08.30 i matsalen

Bygg- och anläggningsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Fordons- och transportprogrammet,Industritekniska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet,Teknikprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet.

Kl. 08.15 i Särskolans lokaler samlas gymnasiesärskolan

Kl. 09.30 vid ingång C samlas Introduktionsprogrammet

Åk 2

Alla som börjar årskurs 2 startar dagen i Frykenskolans aula enligt tidigare utskick.

Kl. 08.30 Frykenskolans aula

Kl. 10.30 Stjerneskolan, salar enligt salsschema

Åk 3-4

Kl. 11.00 salar enligt salsschema

Upprop för åk 2-4 i salar enligt salsschema klicka här.  Pdf, 71.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Tider och salar finns också på Teams på anslagstavlan.

Från detta läsår har vi i Torsby kommun även bytt skolsystem som innebär att Dexter försvinner och ersätts av Schoolsoft, för att läsa mer och hitta lathundar för app och webb klicka här. Öppnas i nytt fönster.

Dagliga resor till och från skolan för gymnasieelever:

Du ansöker om busskort via en e-tjänst och får ett digitalt busskort i Värmlandstrafiks app.
E-tjänsten ”Ansökan om gymnasiebusskort” Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. . Vid frågor kontakta skolassistent Mikael Bodén, 0560-163 11.