Stort grattis och lycka till alla studenter

Ännu ett läsår är till ända. Vi önskar alla elever skön sommar.

Från en dag till en annan var sorlet i korridoren borta. Klassrummen tomma. Distansundervisningen var en plötslig omställning för både elever och lärare.

Alla har kämpat hårt för att klara av anpassningen och allt vad den inneburit.

Våren har därmed varit exceptionell - inte minst för alla elever som tar studenten. Skolledningen har tvingats att förmana och stå med pekpinnen. Studenterna har mist sin sedvanliga studentlunch, utspring och en del annat som hör till.

Men det måste få vara så. En annorlunda skolavslutning. Som också skapar minnen.

Studenter: framtiden ligger i era händer!

Från Stjerneskolans sida önskar vi alla studenter varmt lycka till! Fortsatta studier, jobb, resor eller kanske elitidrott? Vad ni än ska göra – följ era drömmar och våga satsa. Framtiden ligger i era händer.

Och alla andra elever på skolan önskar vi ett riktigt skönt sommarlov. Välkomna tillbaka till läsåret 20/21 som startar tisdagen den 18 augusti.