Kommande vuxenutbildningar, Torsby Lärcenter

Här kan du läsa om vilka olika utbildningar som startar inom vuxenutbildningen på Stjerneskolan och sådana som planeras.

Planerade utbildningar hösten 2020

Till dessa utbildningar söker du senast 15 maj 2020. Vi lägger ut utbildningar eftersom och ansökan gör du via länken;

https://open24.ist-asp.com/torsby/vux/Vux/Startlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

• Grund- & gymnasiekurser, löpande intag
  • Särskild utbildning för vuxna, kontakta SYV
  • Industriutbildning svets, 800 poäng
  • Elevassistent- och barnskötarutbildning, 1500 poäng
  • Vård- och omsorgsutbildning, 1500 poäng
  • Möjlighet finns till validering och prövning av tidigare utbildning/erfarenheter för betyg.
  • Utbildningarna startar under förutsättning att det finns tillräckligt antal sökande.

Ständigt utbildningsutbud

Dessa utbildningar erbjuder vi alla terminer. Intaget är dessutom löpande, dvs. du kan starta efter eget önskemål, enligt överenskommelse med rektorn.

• Grundläggande vuxenutbildning i svenska, engelska och matematik
  • Gymnasial vuxenutbildning för gymnasie-/yrkesexamen/för behörighet till studier.
  • Särskild utbildning för vuxna utifrån kurser i gymnasiesärskolan (Svenska, engelska matematik eller yrkeskurser inom restaurang, handel och skog)
  • Svenska för invandrare (SFI)

Utbildningarna är skolförlagda, arbetsplatsförlagda, på distans eller i en kombination.

Validering och prövning

Möjlighet finns till validering och prövning av utbildning/erfarenheter för betyg.

Torsby biblioteks lokaler

Utbildningarna är förlagda till skola, arbetsplats, på distans eller i en kombination. Studier på distans från högskola/universitet planeras och kommer att finnas på Torsby Lärcenter i bibliotekets lokaler.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta oss gärna.